Oryantal Didem'i tezgahtarlık yaparken görenler tanıyamadı

Türkiye'nin "Oryantal Didem" olarak İbo Şov ile tanıdığı güzel dansöz Didem Kınalı'yı İstanbul sokaklarında tezgahtarlık yaparken görenler tanıyamadı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Didem Kınalı, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere yansıdı.

Kınalı, sokak hayvanları için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı.

Geçtiğimiz ay kedisini kaybeden Kınalı, hayvanları çok sevdiğini ve kazancının yarısını Cihangir sokaklarındaki kedi ve köpekler için harcadığını söyledi.

Ünlü oryantal, daha önce binlerce TL harcayarak aldığı kıyafetlerini 50 TL, 100 TL gibi rakamlara gönül verdiği hayvanlar için sattı.

Öte yandan daha önce kiracısından dert yanan ünlü isim, "Kiracım 30- 40 bin lira kira bedeli olan evime 2600 lira kira veriyor. Bu ay sözleşmesi bitti. Ama hala çıkmıyor bir de başkasına kiraya veriyor." demişti.

Magazin Haberleri

İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi