Ozan Doğulu ve kızından DJ performansı

Türkiye’de ilk defa kurulan adrenalin dolu oyun alanı 'The Jump’in VIP açılışı renkli sahnelere tanık oldu. Ozan Doğulu, açılış partisinde kızı Arya ile ilk defa birlikte DJ performansı gerçekleştirdi.

Türkiye’de ilk defa EMAAR AVM’de açılan yeni bir konsepte sahip eğlence ve aksiyon dolu oyun alanı The Jump’in açılışında Ozan Doğulu kızı Arya ile ilk defa birlikte DJ performansı gerçekleştirdi. Arya Doğulu ilk kez sahnede canlı olarak İngilizce şarkılar söyledi. 3. Kuşak Doğulu’nun sahnedeki dans gösterisi eşliğinde başarılı canlı performansı davetliler tarafından büyük ilgi gördü ve merak uyandırdı.

Akrobasi gösterilerinin de eşlik ettiği VIP açılışa cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. The Jump'ın açılış davetine Elif Boyner, Gonca Vuslateri, Baran Bölükbaşı, Petek Ertüre, Burcu Atasoy, Melisa Döngel, Çiğdem Batur, Beste Kanar, Pelin Akat, Ece Şeçkin, Burcu Kıratlı, Yeliz Şar, Günay Musayeva, Beste Kanar ve Wilma Elles katıldı. Çocukları ve yakınlarıyla gelen ünlülerin üç katlı macera dolu The Jump oyun alanındaki eğlence dolu anları karelere yansıdı.

Davetliler arasında yer alan Melis Fis ve Baran Bölükbaşı’nın söylediği şarkılar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Çok yakında kullanıma açılması planlanan The Jump’dan 6 yaş üzeri çocuklar yararlanabiliyor.

Magazin Haberleri

Müslüm Gürses olmak için saçından bıyık yaptı! Müge anlı onu, o Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor
Berfu Yenenler ile Eser Yenenler'den üzen haber
Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi öyle bir pot kırdı ki...
Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki mantık hatasını buluyor
Bir TikTok vakası daha! Canlı yayında çocuğunu döven kadın tutuklandı!