Pınar Altuğ'dan boşanma açıklaması!

Oyuncu Pınar Altuğ, katıldığı bir galada muhabirlerin 'boşanma' sorusuna yanıt verdi...

Evlendiklerinden beri sürekli boşanma haberlerine konu olan Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti, sık sık mutlu pozlarını paylaşarak haberleri yalanlıyordu.


Geçtiğimiz günlerde 15'inci evlilik yıl dönümlerini kutlayan çiftten Pınar Altuğ, önceki gün Maslak'taki bir mekanda düzenlenen 'Prens' dizisinin galasına katıldı.

"EVET BİZ BOŞANDIK"

Muhabirlerin, "Yağmur Bey ile boşanacağınız yönünde haberler çıkmıştı. Doğru mu?" sorusu üzerine Altuğ, "Evet, biz boşandık. Ondan dolayı Yağmur burada yok." diyerek tepki gösterdi.


Ünlü oyuncu, bu açıklamasının ardından ise "Ben her dedikoduya cevap vermek zorunda değilim." dedi ve sinirli bir şekilde oradan ayrıldı.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması