Reha Muhtar'dan Deniz Uğur'a şok suçlama

Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasındaki tartışmanın ateşi dinmiyor. Reha Muhtar yaptığı son açıklamada Deniz Uğur'un annelik yapmadığını iddia ederek Uğur'u suçladı.

Oyuncu Deniz Uğur, televizyoncu Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığını öne sürerek şikayette bulunmuştu. Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Uğur'a verilmiş, Poyraz ise Muhtar'da kalmıştı. 

"REHA MUHTAR'IN AKIL SAĞLIĞI YERİN DEĞİL"

Deniz Uğur, önceki gün ise yeni bir dava açtı. Verdiği dilekçede Reha Muhtar'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını belirten Uğur, çocukların can güvenliği için velayetlerinin kendisine verilmesini talep etmişti.

Bu gelişmelerin ardından suskunluğunu sosyal medya hesabından bozan Reha Muhtar, çocuklarının annesi Deniz Uğur hakkında bir paylaşım yaptı.

"BU NASIL BİR ANNE!"

"Bu nasıl bir anne! 1.5 yaşında para aldı, kaçırdığı çocukları babaya verdi. Annelik yapmadı. 13 yıldır çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorum. Hanımefendi her enflasyonda çocukları kaçırıp velayet davası açıyor. 13 yıldır üçüncü kez çocuklar mahkemelerde sürünüyor. Bu mu annelik!"

Magazin Haberleri

Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu
Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Eski kadroda yer alan o isim çağrılmayınca sitem etti
Şarkıcı Derya Uluğ duyurdu! Pantolonları Bakan Mehmet Şimşek'le karıştı