Şahan Gökbakar'dan Disney Plus'a tepki

Şahan Gökbakar, DisneyPlus'ın kararına tepki gösterdi. Ünlü isim, “5 yıl boyunca sadece Disneyde olup, yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil.” dedi.

Şahan Gökbakar, Disney Plus'ın kendisinin 'Recep İvedik 7' adlı filminin de olduğu orijinal Türk yapımlarını platformdan kaldırmasına dair tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

"KENDİMİ MAHCUP HİSSEDİYORUM, HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Gökbakar, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 

"Disney Başkanı Bob Iger Bey'in aldığı kararla strateji değişikliği yapmışlar. Ve birçok ülkede yerel içerikleri platformdan atmışlar. 'Atmışlar' diyorum çünkü bizim de bir hafta önce haberimiz oldu. Bob Iger'in aldığı bu karara Disney+ Türkiye yönetiminin de çok üzgün olduğunu yakından biliyorum. Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca bu platformdayız diye Disney+'ya üye olduğunun farkındayım. Ve kendimi mahcup hissediyorum. Hepinizden özür diliyorum.

"DISNEY PLUS'IN YAPTIĞINI ÇOK YANLIŞ BULUYORUM"

Böyle bir kararı bu kadar keyfe keder, seyircisine tek açıklama yapmadan alan ve üyelerini bu kadar umursamayan Disney Plus'ın yaptığını çok yanlış buluyorum. 5 yıl boyunca sadece Disney'de olup yayınlanmamak ve seyircimden uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil. Mutluluğum Disney gibi bir platformda dünya rekoru kırmış olmamız ve bunun gururu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ve emin olun yakın zamanda yeniden birlikte olacağız. Seyircilerimize saygılarımla"

Magazin Haberleri

Türkiye yerine İtalya'yı tercih eden oyuncu Can Yaman tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarına isyan etti
Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu