'Şinanay' şarkısının sahibi Sezen Aksu'dan Galatasaray'a 'Hakim' Ziyech reddi!

"Şinanay" şarkısının sahibi Sezen Aksu, Hakim Ziyech transferini "Hakim Bey" şarkısı ile açıklamak isteyen Galatasaray'a izin vermedi.

Usta sanatçı Sezen Aksu, Galatasaray yönetimin kendisine sunduğu teklifi reddetti. Ünlü sanatçının bu hareketi sarı-kırmızılı taraftarları öfkelendirdi.

ZIYECH TRANSFERİNİ 'HAKİM BEY' ŞARKISIYLA DUYURMAK İSTEDİLER AMA...

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech transferini KAP'a bildirmeden önce stadyumda Sezen Aksu'nun "Hakim Bey" şarkısını kullanmak ve tanıtımı bu şekilde yapmak istedi. Ancak Sezen Aksu, sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifini kabul etmedi ve şarkının kullanılması halinde telif atılacağını iletti.

GALATASARAYLILARI ÜZDÜ

Aksu'nun bu yanıtı sonrasında sarı-kırmızılı yönetim Ziyech'in tanıtımında 'Hakim Bey' şarkısını kullanmaktan vazgeçti. Ünlü şarkıcının bu davranışı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var