Tarkan depremzedeler için AFAD'a bağış yaptı

Türkiye'yi üzüntüye boğan Elazığ depreminin ardından Megastar Tarkan'ın, AFAD'a 100 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve birçok çevre kentte hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hala enkaz altındakiler kurtarılmaya çalışılırken, Türkiye genelinde büyük yardım kampanyaları başlatıldı.

YARDIM İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

AFAD'a şu ana kadar miktarı açıklanmayan yardımlar devam ederken, ünlü sanatçılar da harekete geçti. Haluk Levent başta olmak üzere Demet Akalın, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Yusuf Güney gibi birçok sanatçı depremzedelerin yaralarını sarmak için elini taşın altına koydu.

"DUALARIMIZ MİLLETİMİZLE"

Yaptığı bu bağışla takdir topalayan sanatçı,"Elazığ'da olan ve başka kentlerimizde de hissedilen depremden dolayı vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Daha fazla acı haber almadan atlatmamızı umuyorum. Dualarımız milletimizle, ülkemle..." notuyla sosyal medya hesabından dayanışma mesajı paylaşmıştı.

Magazin Haberleri

Squid Game'in final sezonundan ilk fragman
Rapçi Lvbel C5 tutuklandı
Elvin Levinler, dünyanın en pahalı üzümünü yedi! Üzümün fiyatı şok etti
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı oyuncu Feyza Civelek hakkında soruşturma başlatıldı
Türkiye'de konser verecek olan Justin Timberlake'in sahne arkası istekleri şaşırttı