Tarkan, hükümete verdiği sözleri hatırlattı: "Yaşatılanları unutmadık"

Megastar Tarkan, "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık." dedi.

Megastar Tarkan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Tarkan, Kahramanmaraş merkezli 11 ili yıkıma uğratan depremlerin birinci yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti.

"YETKİLİLERİN VERDİKLERİ SÖZLERİ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ"

"Yaşananları, yaşatılanları unutmadık" diyen Tarkan, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de... O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var. Yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmesini, görevlerini hakkıyla yapmasını bekliyoruz. 6 Şubat’ta hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum."

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması