Sosyal medyada bir kullanıcı, babasının askerlik fotoğrafına dair paylaşımda bulundu.
2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan ile megastar Tarkan'ın da aynı karede olduğu görüldü.
Ayrıca Oğan'ın askerliğini bedelli yaptığı ortaya çıktı.
Bir sosyal medya kullanıcısının, "Babam, Sinan Oğan ve Tarkan aynı bölükteymiş" ifadelerini kullanarak paylaştığı görselde Sinan Oğan da yer alıyor.
Hürriyet'in 15 Şubat 2000 tarihli haberine göre, Tarkan ve Mustafa Sandal, Malatya'daki 2'nci Ordu Komutanlığı Altay Kışlası Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nda bedelli askerlik yaptılar. Kışla kapısında gazetecilerin karşıladığı Tarkan, ‘‘Aslanlar gibi askerliğimi yaptım. Çok mutluyum. Asker ocağında güzel dostluklar edindim. Askerliğimi bitirdiğim için çok sevinçliyim. Güzel günler beni bekliyor’’ demişti.