'Ticari kayıp yaşadım' deyip açılmıştı: Devlet Bahçeli'ye hayranmış

'Ticari kayıp yaşadım' diyerek başörtüsünü çıkaran şarkıcı Niran Ünsal, Finduk Festivali kapsamında Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sahne aldı. Ünsal sahnede, "Devlet Bahçeli ile tanışmak isterim. Hiç bir araya gelmedik, sıkı takipçisiyim" dedi.

Niran Ünsal, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Finduk Festivali’nde sahne aldı. Ünsal, yaklaşık 20 bin kişiye konser verdi.

'SIKI TAKİPÇİSİYİM'
Ünsal, konser sonunda Düzce MHP Milletvekili Ümit Yılmaz plaket verdi. Ünsal, "Sayın Devlet Bahçeli ile tanışmak isterim. Hiç biraraya gelmedik, sıkı takipçisiyim. Devletin başında bir Devlet Baba olmazsa olmaz" dedi.

'TİCARİ KAYIP YAŞADIM' DİYEREK BAŞINI AÇMIŞTI
Şarkıcı Niran Ünsal bir dönem tesettüre girdikten sonra "ticari kayıp yaşadım" diyerek başını açmış ve bu ifadesi tartışmalara neden olmuştu.

Magazin Haberleri

Bahar Candan ablası için Dilan Polat ile helva kavurdu: Paylaşımı tepki topladı
Nilperi Şahinkaya film çekimi için gittiği Fethiye'de ortalığı birbirine kattı: Ekip arkadaşlarından özür diledi
Rus milyarder Bodrum'a demir attı
Müge Anlı’nın yıllarca gizli tuttuğu kızı Lidya, hukuk fakültesinden mezun oldu
Nihal Candan hayatını kaybetti: Sosyal medya fenomeni 23 kiloya kadar düşmüştü