Tuğba Altıntop: 8 kişi ile imam nikahı kıydırdım

Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop konuk olduğu Ensonhaber’in YouTube kanalında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.

Miss Turkey güzellik yarışmasıyla dereceye giren Tuğba Altıntop, Ensonhaber’den İlker Koç’un sunduğu programa katılan Tuğba Altıntop şoke eden bir itirafta bulundu.

"SEDA SAYAN KADAR OLAMAZ"

Kıydırdığı imam nikahı sayısı ile şoke eden Tuğba Altıntop, "Kesinlikle imam nikahı yaparım, yaptırırım da. Evlenirim zaten. Kesinlikle benim için şarttır. Resmi evlenmeden imam nikahım oldu. Dokuz Kocalı Hürmüz’den fazlayım. Seda Sayan kadar olamaz" dedi.

Tuğba Altıntop 8 kişi ile imam nikahı kıydırdığını itiraf etti.

İmam nikahlarının hiçbirinden ise mehir almadığını söyledi. Altıntop, "Tanıdık imamlarımız var" diye ekledi.

Magazin Haberleri

Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu
Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Eski kadroda yer alan o isim çağrılmayınca sitem etti
Şarkıcı Derya Uluğ duyurdu! Pantolonları Bakan Mehmet Şimşek'le karıştı