Tuluğ Çizgen'in bakım evindeki son hali gündem oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Tuluğ Çizgen, bakım evindeki son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ruhsar dizisinde "Gözüm Abla" karakteriyle tanınan ve "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinde "Mehveş" rolünü üstlenen Çizgen, 76 yaşında bakımevindeki son halini görenler gözlerine inanamadı.

Sakin bir yaşam sürdüren usta oyuncu, Perihan Abla dizisindeki "Meraklı Melahat" karakteriyle hafızalarda yer edinmişti. Son olarak 2013 yılında "Cesur Hemşire" dizisinde rol almış, ardından Bodrum Yalıkavak’a yerleşerek gözlerden uzak bir hayat tercih etmişti.

Bir hayranı, Tuluğ Çizgen’i bakım evinde ziyaret etti ve sağlığının yerinde olduğunu, "İyi ki var" sözleriyle paylaştı. Ziyaret sonrası yapılan yorumlar ise dikkat çekti; "Hayat geçip gidiyor", "Hepimiz bir gün yaşlanacağız", "Çok dinç ve ışıl ışıl" gibi ifadelerle Tuluğ Çizgen'in yaşlılığına dair düşünceler dile getirildi.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması