Türk fenomenin Dubai'de 'üstün çok açık' diyerek kıyafetini örttüler

Instagram'da 90 bine yakın takipçisi bulunan Zeynep Sıla Çatal, Dubai tatili sırasında üstün çok açık denilerek girdiği mekanda kıyafetlerinin örtülmek istendiğini anlattı.

Dubai'ye turist olarak giden Türk fenomen kıyafeti açık bulunduğu için mekan yetkililerin duruma bir şalla müdahale ettiği anları anlattı. YouTube kanalından Dubai gezisindeki detayları paylaşan Zeynep Sıla Çatal, gittiği bir mekanda kıyafetinin çok açık olduğu için üzerine şal örtüldüğünü söyledi.

Üzerindeki şalı gösteren Çakal, "Arkadaşlar bana bunu verdiler girişte üstüm çok açıkmış. O yüzden şalla beraber oturmam gerekiyormuş" dedi.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması