TV8 dizisinden şoke eden final kararı

Tv 8'de gösterime giren o diziden erken final kararı geldi. Ekranlara tutunamayan dizi 4. bölümde seyirciye veda edecek.

TV 8'de seyirciyle buluşan Aşka Düşman dizisi beklenmedik şekilde final kararı aldı. 

Geçtiğimiz haftalarda ekrana taşınan, Nazan Kesal'ın başrolünde olduğu Aşka Düşman dizisi, istediği reyting sonuçlarını elde edemedi. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini usta isim Mesude Erarslan yapıyordu.

AŞKA DÜŞMAN'DAN ERKEN FİNAL

Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç, Esra Ruşan ve Merve Nur Bengi'nin de kadrosunda yer aldıkları Aşka Düşman dizisinden final haberi geldi.

İddiaya göre; reytinglerde beklenen sonuçlara henüz ulaşamayan Aşka Düşman dizisi için final kararı alındı. Proje ekrana gelecek olan 4. bölümüyle vedasını gerçekleştirmiş olacak.

AŞKA DÜŞMAN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi, aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin Uygar ile yaşadığı imkansız aşk hikayesine odaklanıyor. Bu üç kardeşlerden biri olan İnci'nin doktor Uygar'la imkansız bir aşka yelken açacak.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması