Umre'den paylaştığı fotoğrafla tepki çeken Fulya Öztürk sessizliğini bozdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turunu izlemek için Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke’ye giden gazeteci Fulya Öztürk, umreden başörtülü pozunu paylaşınca tepki çekmişti. Öztürk, gelen tepkilere yanıt verdi.

Fulya Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez turunu izleyen gazeteciler arasındayken umreden pozunu paylaşınca tepki çekti.

Öztürk, "Rabbim bana da nasip etti" notuyla başörtülü halini paylaştı. Fulya Öztürk'ün eleştirilmesi sonra Türker Akıncı gazeteciye destek olarak "Görev gereği Kabe’nin yanına kadar gitmişsin. Müslümansın ve otelde uyumak yerine müsait olan birkaç saatinde aşağıya iniyorsun ve umre yapıyorsun" yazdı.

"KİMSENİN PARASIYLA GİTMEDİM"

Fulya Öztürk ise sessizliğini bu paylaşımla bozdu ve şunları söyleyerek sitem etti:


"Ay cidden ya. Gece 2,30'da gittim yüreğimden geldi. Otelde uyumak istemedim kalktım gittim. Kimseye zararım yok kimsenin parasıyla gitmedim. Yazmazdım da sen şimdi paylaşınca yazayım dedim. Yoksa ben benim üzerimden dikkat çekmeye çalışanlara prim vermem onlar anca twit atar."

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var