Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Ünlü oyuncu Olga Kurylenko, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Ukraynalı ünlü film yıldızı Olga Kurylenko (40), koronavirüse (Covid-19) yakalandığını açıkladı. Kurylenko, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Dünyaca ünlü film yıldızı Olga Kurylenko, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım. Aslında 1 haftadır hastaydım. Ana belirtilerim ateş ve yorgunluk. Kendinize dikkat edin ve bunu ciddiye alın' dedi.

Olga Kurylenko, James Bond film serisinden Quantum Solacede rol almıştı ve Russell Crowe'un Çanakkale'de çektiği Son Umut (Water Diviner) filminde Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmazla birlikte ’Ayşe’ rolünü oynamıştı.

Magazin Haberleri

İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi