Ünlü sanatçı 'adalet' istedi!

Magazin basını tarafından havalimanında makyajsız görüntülenen ünlü sanatçı, kişisel sosyal medya hesabında makyajsız bir fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi.

Türk Pop Müziği'nin en güçlü seslerinden biri olan Sertab Erener, Avrupa yolculuğu dönüşü havalimanında görüntülendi. Yorgun olduğu anlaşılan Erener, magazin gazetecileri tarafından izinsiz çekilen fotoğraflarına tepki gösterdi.

Yaşanan bu olayın ardından, kişisel sosyal medya hesabında makyajsız bir fotoğrafını paylaşan sanatçı, fotoğrafın altına şu ifadeleri yazdı:

“Yorgun, uykusuz ve hasta olduğum onca konserin ardından gece geç saatte indiğim Avrupa uçuşundan evime gitmek için arabaya binerken, benden izin almadan fotoğrafımın çekilmesine verdiğim tepki her insanın verebileceği bir tepkidir. Bunun makyajsız olmamla hiçbir alakası yoktur. İsmimin günlerdir bu fotoğrafla anılması yerine, konserlerimizde plastik kullanmadığımız veya her konserimiz için fidanlar diktiğimizi bir kere yazmayan sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Magazin Haberleri

Bahar Candan ablası için Dilan Polat ile helva kavurdu: Paylaşımı tepki topladı
Nilperi Şahinkaya film çekimi için gittiği Fethiye'de ortalığı birbirine kattı: Ekip arkadaşlarından özür diledi
Rus milyarder Bodrum'a demir attı
Müge Anlı’nın yıllarca gizli tuttuğu kızı Lidya, hukuk fakültesinden mezun oldu
Nihal Candan hayatını kaybetti: Sosyal medya fenomeni 23 kiloya kadar düşmüştü