Yeni Bergen, Gökçe Bahadır mı olacak?

Bir süredir adı Bergen filmiyle gündeme gelen Gökçe Bahadır, Serenay Sarıkaya’nın yerine rol alacağı iddialarına açıklık getirdi.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Gökçe Bahadır, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Oyunculuğun yanı sıra son yıllarda müzikle de ilgilenen şarkıcı, pandemi döneminde çalışabildiği için kendini şanslı hissettiğini dile getirdi. Aşı sırasının geldiğini söyleyen Gökçe Bahadır, aşı olacağını açıkladı.

ü

Bergen filminden ayrılan Serenay Sarıkaya’nın yerine adı geçen Gökçe Bahadır, bu iddialara da yanıt verdi. Çıkan haberleri yalanlayan oyuncu, kendisine teklif gelmediğini belirterek “Öyle bir teklif olmadı. Demet (Evgar) oldu diye biliyorum. Çok da güzel olmuş. Yolları açık olsun” şeklinde konuştu.

Magazin Haberleri

İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi