Yıldırım Mayruk'tan muhteşem defile

Swiss Hotel Ankara’da gerçekleşen ve ev sahipliğini İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı’nın üstlendiği Yıldırım Mayruk defilesi ayakta alkışlandı.

Geceye Ankara cemiyet hayatından çok sayıda isim ve yardımsever katıldı. Toker ve Hatırlı, Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle Günay Musayeva, Hülya Yiğitalp, Zeliha Çal,Alona Kral, Açelya Kartal,Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar, Ola Zaremba,Simge Ünal, Türkan Geyik, Amira Dizdar, Derya Ekşioğlu, Melike Yalnız gibi başarılı modellerin podyuma çıktığı muhteşem defilede, mantodan cekete, döpiyesten abiyeye 64 kıyafet moda meraklılarının beğenisine sunuldu. Duayen modacı Mayruk, koleksiyonla ilgili olarak “Biz Türk kadınının dün, bugün ve kısmet olursa yarın da ne giyeceğini göstermeye çalışıyoruz” dedi.

ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı, 400 öğrenciye burs imkânı sağladıklarını belirtti. Bursiyerleri arasında ilköğretim, lise ve üniversite öğrencileri bulunduğunu ifade eden Hatırlı, şunları söyledi: “Ankara halkı, öğrencileri çok benimsedi. Herkesin bir öğrencisi var ve burs imkânı sağlıyorlar. Ayrıca Amerika’da Silikon Vadisi’nde çalışan bir grup Türk var, onlar da ilkokul öğrencilerine burs veriyor. Amacımız, çağdaş ve laik Türk gençliğinin yetişmesine katkı sağlamak.” Hatırlı, defileden elde edilen gelirle ilk olarak 400 bursiyerlerine bot almak istediklerini dile getirdi.

YURT HABER

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var