Yüzündeki kıllar yüzünden kocası 'erkeğim' diye sesleniyor! Sevil Albahan, canlı yayında yardım istedi

Esra Erol'a katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, hormon tedavisi gördüğü için yüzünde çıkan kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini 'erkeğim' diye seslendiğini söyledi.

Esra Erol'a katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, hormon tedavisi gördüğü için yüzünde çıkan kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini söyledi. 13 yıldır eşi Ramazan Albahan'ın kendisin ezdiğini ve eviyle ilgilenmediğini anlatan Sevil, Esra Erol'dan yardım istedi.


ATV'nin haberine göre; canlı yayında anlattığı hikayesiyle herkesi gözyaşlarına boğan 2 çocuk annesi Sevil Albahan, nasıl bu hale geldiğini anlattı.


Kılları yüzünden kocasının kendisini beğenmediğini söyleyen Sevil Albahan, "Ezilmekten yoruldum. Çok ezildim. Şişman olabilirim, ben insanım. Hep kadınlığımla vuruldum. Bir kadına erkek denir mi?" dedi.
Uzun yıllar bebeği olmadığı için eşi ve eşinin ailesi tarafından aşağılandığını anlatan Sevil, canlı yayında özür dileyerek yüzündeki kılları gösterdi.
Çocuk için tedavi gördüğünü ve yanlış tedavi olduğu için bu hale geldiğini söyleyen Sevil Albahan, kocasının sürekli hakaret ettiğini, dalga geçtiğini, "Erkeğim" diye seslendiğini iddia etti.

Gözyaşlarını tutamayan Sevil Albahan, "Esra Hanım, ben boşanmak için geldim. Amacım dilenmek değil. Beni rencide etmişler. Kimse benim ile alay edemez. "Erkeksin. Tabii seni istemez" gibi yorumlar yazmışlar" dedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan 13 yıllık eşi Ramazan Albahan ise iddiaları yalanlayarak, "Beni engellediği için ulaşamadım. Neden engellediğini bilmiyorum. Beni eve almıyor, boşanmak istemiyorum" dedi.

Magazin Haberleri

Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı
Monica Bellucci'nin Formda Kalma Sırrı Şaşırttı: Makarna ve Kek de Var