Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit ve Gibi açıklaması

Usta oyuncu Zafer Algöz, Gibi dizisine ilişkin olay yaratan sözlerine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Tecrübeli oyuncu Zafer Algöz, Cem Yılmaz'ın Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin yayınlanmasının ardından Gibi dizisi ile kıyaslanmasına karşın, "Bizim seviyemize gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerekiyor" demişti.

Zafer Algöz, geçen sürenin ardından Gibi dizisine dair yeni bir açıklama yaptı. 'Ken Taç Dis' isimli kitabı için D&R Galataport’ta lansman ve imza günü düzenleyen Algöz, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Feyyaz Yiğit ile Gibi hakkında şu açıklamada bulundu:

"ŞAKA AMAÇLI YAPTIM, FEYYAZ DA GÜLERDİ"

"Ben onu şaka amaçlı yapmıştım. Bilerek bir süre cevap vermedim yazılanlara, bakalım bunun sonu nereye gidecek diye. Benim tek hatam sosyal medyada bu şakayı yapmaktı. İnsanlar yanlış anladı. Feyyaz ile aynı dergiye yazıyoruz. Ben bu espriyi Feyyaz’ın da olduğu bir masada yapsaydım, Feyyaz da gülerdi. Yoksa projeleri çok iyi bence de"

Magazin Haberleri

Türkiye yerine İtalya'yı tercih eden oyuncu Can Yaman tepkiler sonrası sessizliğini bozdu
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarına isyan etti
Final tarihi netleşen İnci Taneleri dizisi için şaşırtan karar
Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor! O dizi ile için alacağı ücret bile konuşuluyor
'Hayat Bilgisi' dizisin 'Kikirik'i Çisil Oral bambaşka biri oldu