Zuhal Olcay ve Otizm Orkestrası'ndan muhteşem düet

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, otizme dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla, Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası’yla birlikte şarkı söyledi.

Oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, Işık Üniversitesi Psikoloji Kulübü ile Işık Üniversitesi Otizm Orkestrası Kulübü’nün otizme dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Yağmur Adamların Psikolojisi’ etkinliğinde Otizm Orkestrası’yla birlikte şarkı söyledi.

“Bu güzel ve özel çocuklarla aynı sahnede bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Zuhal Olcay, orkestranın solisti Turaç’la birlikte ‘Pervane’yi seslendirdi. Zuhal Olcay’ın Turaç’la düeti, izleyicilerden büyük beğeni aldı. Zuhal Olcay’ın otizmli gençlere verdiği destek için teşekkür eden Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Zuhal Olcay’a günün anısına plaket takdim etti.

Magazin Haberleri

İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'
Survivor'ın yıldızı Hilmi Cem İntepe evlendi