10 Nisan'dan önce yaptınız yaptınız! Ünlü astrolog 'son şansınız' diyerek açıkladı

10 Nisan'dan önce yaptınız yaptınız! Ünlü astrolog 'son şansınız' diyerek açıkladı

Ünlü astrolog Nuray Sarayı, milyonlarca vatandaşa "son şansınız olabilir" 10 Nisan tarihini işaret etti.

Astrolog Nuray Sayarı, 10 Nisan tarihinden önce "mutlaka yapın" diyerek neler yapılması gerekenleri tek tek anlattı.

ekran-goruntusu-2024-03-27-164315.png

Ünlü astrolog Sayarı, BeyazTv'de yaptığı açıklamalarla takipçilerini meraka boğdu. En son Nur Viral'e Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 10 Nisan tarihine kadar yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde açıkladı.

"94, 95, 96 YILLARINDA YAŞADIKLARIMIZIN ETKİSİYLE ŞU ANDA ÖNEMLİ BİR DÖNEME GİRDİK"

Öncelikle 10 Nisan'a kadar yapılması gerekenleri tek tek ifade eden ünlü astrolog, şunları söyledi: 

''Eğer gönül kırdıysak, haksızlık ettiysek veya yanlış yaptıysak, bu durumları düzeltmek için şimdi harekete geçmeliyiz. 94,95,96 yıllarında yaşadıklarımızın etkisiyle şu anda önemli bir döneme girdik. Bilinçaltımıza bazı kalıplar yerleştirebiliyoruz. Örneğin, geçmişte yaşadığımız acıları unutmak için güzellikleri de silme eğiliminde olabiliriz. Bu yüzden herkes bir beyaz kağıt ve kalem alıp geçmişe dönüp yazmalı. Bu, herkes için önemli bir adım olacak.''

ekran-goruntusu-2024-03-27-164321.png

"BU DÖNEMDE YAŞANANLAR TEKRARLANABİLİR"

Sayarı, devamında "Geçmişe dönüp hatırlayın 94'ü. Eğer o yıllarda yeni başlangıçlar yapmışsanız, şimdi kariyerinizde de önemli gelişmeler yaşanabilir. Herkes, 94, 95, 96 yıllarında yaşadıklarını gözden geçirsin; çünkü bu dönemde yaşananlar tekrarlanabilir. Eğer düzeltemediğiniz şeyler varsa, şimdi onları toparlama ve düzeltme zamanı." ifadelerini kullandı.

"MUTLU OLMAYI HAK EDİYORUZ"

Astrolog, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hepimiz güzellikleri hak ediyoruz ve mutlu olmayı hak ediyoruz. Bu hafta yaşanan ay tutulması bize 'Uyan, kendine gel, mutluluğu hak ediyorsun. Kötü biri olmadın, hayattaki güzellikleri hak ediyorsun' mesajını veriyor."

ekran-goruntusu-2024-03-27-164319.png

"DAİRENİN ETRAFINA 777 YAZIN"

Küs olduğumuz kişilerle barışmak için bir ritüel de öneren Nuray Sayarı, şu adımları paylaştı:

 "Öncelikle bir kağıt alın ve üzerine yuvarlak bir daire çizin. Dairenin ortasına küs olduğunuz kişinin ismini yazın, örneğin 'Fatma'. Sonra dairenin etrafına 7 7 7 şeklinde yazın, bu üç kez tekrarlanacak şekilde. Daha sonra daireye 'niyet ettim barışmaya' yazın ve bu yazıyı dairenin dört köşesine 7 7 7 şeklinde yerleştirin.

 

Bu kağıdı dörde katlayın ve baş yastığınızın kılıfına koyun. 21 gün boyunca bu kağıdın üzerinde uyuyun ve 21 günün sonunda da yakın. Bu süreçte kişiyle aranızdaki buzlar da erimeye başlayacak zaten."

ekran-goruntusu-2024-03-27-164324.png

Astrolog Nuray Sayarı'nın bu önerileri, hem geçmişteki konularla yüzleşme hem de küs olduğumuz insanlarla barışma konusunda önemli bir fırsat sunuyor. Herkesin kendi iç dünyasına ve ilişkilerine biraz zaman ayırarak bu ritüelleri denemesi, pozitif değişiklikler getirebilir.