
1997 yılında Eurovision'da üçüncü olmuştu! Şebnem Paker'in son halini görenler gözlerine inanamadı
1997 yılında katıldığı Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncülük elde ederek tüm ülkede büyük şöhrete kavuşan Şebnem Paker, son hali ile herkesi şaşırttı.
Türkiye'nin 1997 yılına kadarki Eurovision tarihinde elde ettiği en büyük başarılardan birini kazanan şarkıcı Şebnem Paker, şimdilerde mütevazı bir hayat sürüyor.
Müzik öğretmenliği yapan Paker, yarışmaya katıldığı dönemde yaşadıklarını "Kimsenin tanımadığı bir kız olarak yarışmaya katıldım ve üçüncü olduk. Benden öte 'Dinle' hatırlanır" diye özetledi.
1997 yılında Türkçe sözlü şarkısı ‘Dinle’yi seslendiren sanatçı Şebnem Paker 1997 yılında Eurovision’da üçüncü oldu ve Türkiye’nin o zamana kadarki en büyük Eurovision başarısını elde etmişti.
Eurovision’daki başarısının ardından müzik kariyerini sonlandıran sanatçı, o günden sonra hayatını müzik öğretmenliği yaparak geçirdi, sayısız öğrenci yetiştirdi ve bir ses eğitimi kitabı yayımladı.
"Dinle", "Beni de Al", "Sus", "Beşinci Mevsim" ve "Geceler" gibi unutulmaz şarkılarıyla tanınan Paker, Eurovision'dan sonra müzik dünyasındaki hızlı yükselişi bir kenara bırakıp öğretmenlik kariyerine odaklandı.
Şimdilerde 47 yaşında olan Şebnem Paker'in son hali ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.