Esra Ezmeci'nin o itiraf karşısında dudakları mühürlendi!

Esra Ezmeci'nin o itiraf karşısında dudakları mühürlendi!

Esra Ezmeci'ye gelen bir itiraf ünlü psikoloğu hayretler içinde bıraktı. Ezmeci'nin adeta dili kilitlendi, ne diyeceğini bilemedi.

Instagram üzerinden takipçilerinin soru ve itiraflarını yayınlayan ve onlara yanıt veren psikolog Esra Ezmeci, bir kadının yaptığı son itiraf karşısında küçük dilini yuttu.

xx-001.jpg

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel yaşamları ile ilgili sorulara samimi bir şekilde cevap veren Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

ekran-goruntusu-2023-11-30-171605.png

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle de adından sıkça söz ettiren Esra Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

ekran-goruntusu-2023-11-30-171542.png

İşte Ezmeci'ye gelen soru ve itiraflardan bir kaçı...

ekran-goruntusu-2022-06-17-234829.jpg

"EŞİM SABAH AKŞAM İLİŞKİYE GİRMEK İSTİYOR"

*Eşim sabah akşam ilişkiye girmek istiyor 3 çocuğumuz var bıktım artık diyince beni sevmiyor musun diyor.

-Siz kendinizi yorgun hissettiğinizi ve özel zamanlar ayırırsanız cinsellikten daha çok keyif alacağınızı söyleyebilirsiniz ve eşinize onu sevdiğinizi bol bol hatırlatın. 

sabahaksam-ity3.webp

"KOCAMIN DIŞINDA 6 SEVGİLİM VAR AMA VAZGEÇEMİYORUM"

*Kocamın dışında 6 sevgilim var yanlış, biliyorum ama hiçbirinden vazgeçemiyorum çocuk kimden?

-Bu farklı bir bağımlılık olabilir ayrıca çocukların mezhep bağını doğru olarak bilmesi, babalarının kim olduğunu bilmesi çok önemli bu konuda mutlaka tedavi alın

kocamin-vit7.webp