Esra Ezmeci'ye 'okey' savunması! Ahlaksızlığın daniskası

Esra Ezmeci'ye 'okey' savunması! Ahlaksızlığın daniskası

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, aldatan eşin 'okey oynuyordum' savunmasına çok sert tepki gösterdi.

Esra Ezmeci, Instagram hesabından kendisine gelen sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye bir kadının sorduğu soru gündeme bomba gibi düştü. Ezmeci'ye okey masasıyla ilgili gelen soru ise güldürdü.

ekran-goruntusu-2022-06-10-193902.jpg

Kadın takipçilerinin itiraf ve sorularına verdiği yanıtlarla gündeme gelen Ezmeci, paylaştığı şok eden itiraflar ve beyin yakan sorularla herkesi ağzı açık bırakıyor.

ESRA EZMECİ'Yİ ÇILDIRTAN İTİRAF

Ünlü psikolog, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamayı sürdürüyor. Takipçilerinin özel yaşamlarıyla ilgili sorulara cevap veren Esra Ezmeci, yine ses getirecek paylaşımlarda bulundu.

ekran-goruntusu-2022-06-17-235341.jpg

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle de adından söz ettiren Esra Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o sorulardan bir kaçı:

Sosyal medya üzerinden kendisine gelin sorulara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye bir kadının sorusu olay oldu. Sert tepki veren Ezmeci'ye okey masasıyla ilgili sorulan soru ise güldürdü.2-001.jpg

3-001.webp4-002.webp1-002.webp