Hangi şekilde kolunu bağlıyorsun? Zeki mi yoksa lider mi olduğunu gösteriyor

Hangi şekilde kolunu bağlıyorsun? Zeki mi yoksa lider mi olduğunu gösteriyor

Kişilik testi, eğlenceli olmasının yanı sıra insanların bilinmeyen özellikleri hakkında ipuçları elde edilmesinde yardımcı olabiliyor. Bu kişilik testinde de kol bağlama şekline istinaden zeki mi yoksa lider mi olduğunun yanıtını bulabilirsin.

Zeki ve lider olmakla ilgili yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, tek soruya istinaden hazırlandı. İlgili soru, 'Kol bağlama şeklin nasıl?' sorusu. Cevaplarda ise 3 farklı kol bağlama şekli bulunuyor. Kişilik testinde beklenen, testi çözen kişinin kol bağlama şekline en yakın şıkkı seçmesi oluyor. Böylece; zeki, lider ve hem zeki hem lider olmakla ilgili ipuçları ortaya çıkartılabiliyor.

Lider ve zeki olmakla alakalı yorumlamalar ortaya çıkartabilen bu kişilik testi, yüzde 100 gerçek sonuçlar vermiyor. Yalnızca seçilen kol bağlama şekline istinaden fikirler elde edilmesinde yardımcı olabiliyor. Üstelik tek yapılması gereken, kol bağlama şeklinin belirtilmesi oluyor. Böylece zeki ve lider olmakla ilgili verilen fikirlere erişilebiliyor.

oo.jpeg

KOL BAĞLAMA ŞEKLİNE GÖRE KİŞİLİK TESTİ

Kişilik testine giriş yapmak oldukça kolay. Çünkü aşağıdaki teste başlama resmine tıklanması yeterli oluyor. Ayrıca testteki tek sorunun cevaplanmasıyla lider ve zeki olmakla ilgili verilen fikirlere erişilebiliyor. İşte söz konusu teste başlama resmi;

Kol bağlama şekli 1’i seçtin!

Önsezileri güçlü, başkalarının ne düşündüğünü hissedebilen bir insan olabilirsin. Öte yandan karar verme konusunda içgüdülerine göre hareket eden biri olabilirsin. Ancak ciddi durumlarda olayları en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir insan olabilirsin. Tüm bunların sonucunda ise birçok farklı ortamda zeki olarak gösterilebilirsin.

Kol bağlama şekli 2’yi seçtin!

Çalışkan ve düzenli bir insan olabilirsin. Ayrıca yöneticilik becerilerin fazlaca gelişmiş olabilir. Öte yandan empati yeteneği gelişmiş bir insan olabilirsin. Tüm bunların sonucunda ise, lider olarak işaret edilebilirsin.

Kol bağlama şekli 3’ü seçtin!

Mantığına göre hareket eden ve önsezileri güçlü bir insan olabilirsin. Bu nedenle seni kandırmak adeta imkansız olabilir. Öte yandan birçok zorlu işte zekice tercihlerin sayesinde kolayca başarılı olabilirsin. Ayrıca yöneticilik becerin fazlaca gelişmiş olabilir. Tüm bunların sonucunda ise zeki olmanın yanı sıra lider olarak da gösterilebilirsin.