İşte telefonu tutma şeklinize göre karakteriniz!

İşte telefonu tutma şeklinize göre karakteriniz!

Telefonu tutma şeklinin kişiliğinize ilişkin önemli ipuçları verdiğini biliyor muydunuz? Böyle yapıyorsanız hemen anlaşılıyor.

İnsan kişiliğini ortaya çıkaran pek çok ipucu vardı. Ancak bunu ilk kez duyacaksınız.

116036-1453969800.jpeg

Beden dili, psikolojide önemli bir yerdedir ve insanın karakter özelliklerine ilişkin birçok durumu ortaya çıkarabilir. Telefonu tutuş şeklimiz de beden dilini analiz etmenin farklı bir yoludur.

İşte telefon tutuş şeklinize göre kişilik analizi.

617709dd45d2a0b2541aeebd.webp

TELEFONU TEK ELLE TUTUP BAŞ PARMAĞI KULLANMA

Bu konum genellikle telefonunuzu tutarken kendinizi rahat hissettiğiniz anlamına gelir. Ekranda gezinmek için baş parmağınızı kullanmanız, kaygıları bir kenara bıraktığınızı mutlu ve kendinizden emin olduğunuzu gösterebilir. Bir şeylerden şikayet etmek yerine genellikle hayatın size verdiklerini kabul edebilirsiniz.

Kendinize olan güveniniz, yolunuzdaki yeni fırsatları değerlendirebileceğiniz anlamına geliyor. İçinizdeki özgüven sayesinde dış çevreye kaliteli insan imajı veriyor olabilirsiniz. Gerekirse hedeflerinize ve isteklerinize ulaşmak için risk alırısınız.

1690870330407-1678116432857-1.jpg

TELEFONU İKİ ELLE KAVRAYIP BAŞPARMAKLA EKRANA DOKUNMA

Telefonu bu şekilde kullanıyorsanız diğer insanların yanı sıra analiz yapma yeteneğiniz daha güçlü olabilir. Empatik, ilgili ve zeki birisiniz. Hayatınızın aşkını bulduğunuzda işleri ağırdan almak istemeyebilirsiniz. Ancak acele işlerin bazı durumlarda yolunda gitmediğini unutmayın.

cevrimici-flort-uygulamalarina-dikkat-devam-696x464.jpg

TELEFONU İKİ ELLE TUTUP İKİ BAŞPARMAĞI DA KULLANMA

Bu konumda telefon kullanmak diğer kullanım türlerine göre daha zordur. Durumları analiz etme ve büyük, küçük her türlü zorluğa uygun çözümler bulma kabiliyetiniz yüksek olabilir. İçinizdeki çözüme odaklanan hırs oldukça gelişmiş. Genellikle hayat mottonuz, bir şeylere karşı çıkmadığınız için en uygun olanın hayatta kalması üzerinedir.

Parti ve şenliklerde daha keyifli ve enerjik bir görüntü sergileyebilirsiniz. Akademik tartışmalarda ciddi, çocuklar arasında keyifli olan uyumlu bir yapınız olabilir. Ancak romantik hayatınızda bağlılığınızı göstermede yetersiz kalabilirsiniz.

ev-sahibi-kiracisinin-adina-flort-uygulamasindan-hesap-acti-telefon-numarasini-paylasmis.webp

TELEFONU İKİ ELLE TUTUP İŞARET PARMAKLA EKRANA DOKUNMA

Telefonunuzu genelde bu konumda kullanıyorsanız insanların hayal gücünüzden etkilendiğini bilmelisiniz. Orjinal fikirleriniz birçok kişiye ilham kaynağı oluyor. Ressam veya yazar olmayı seçerseniz, fazla başarı elde edebilirsiniz. Dışa dönük bir karakteristiğiniz olmasına rağmen kendinize enerji depolamak için izolasyonu tercih edebilirsiniz.

flortlesme-uygulamalarina-dikkat-milyonlarca-kisiyi-etkiliyor.webp

Aşk ilişkilerinizde daha utangaç bir taraf sergileyebilirsiniz. İlk adımı karşı tarafın atmasını bekleyebilirsiniz. Ancak zamanla tüm taşlar yerine oturduğunda kendinizi açmaya başlarsınız. Partneriniz büyüleyici doğanızdan etkilenecektir.