Kabızlığa son! İşte o formül...

Kabızlığa son! İşte o formül...

Kabızlık, sindirim sistemi sorunlarının başında gelen oldukça rahatsız edici sorunlardan biridir. Bu doğal yöntem sayesinde bağırsak hareketleriniz artacak ve kronik kabızlık bile son bulacak. Tükettiğiniz an tuvalete koşacaksınız...

Sindirim sistemi sorunları arasında en sık karşılaşılan rahatsızlıklardan biri, kabızlıktır. Kabızlık, kişinin günlük yaşam kalitesini önemli ölçüde düşürdüğünden en kısa süre içerisinde çözüm bulmak gerekir.

Kronik bir hale de gelebilen kabızlık için birtakım yöntemler mevcuttur. Ancak bu güçlü doğal malzemeyle bağırsak hareketleriniz artacak ve kabızlık durumu son bulacak. Peki, kabızlık doğal yollarla nasıl geçer?

İşte kabızlığa doğal çözüm...

Kabızlığa doğal reçete

Kabızlık, sindirim sistemi sorunları arasında en yaygın rastlanan rahatsızlıklardan biridir. Kabızlık için genellikle reçeteli veya reçetesiz birtakım ilaçlar olsa da doğal yöntemlerle kabızlığa son verebilirsiniz.

Kuru erik suyu, doğal bir müshil olarak kabul edilen ve kabızlık semptomlarını hafifleten en etkili doğal kürlerden biridir. Lif bakımından zengin olan kuru erikler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağırsak hareketlerini teşvik eder.

Ayrıca kuru erikler doğal olarak suda çözünen lif içerir. Kuru erikteki "sorbitol", bağırsakları çalıştırır ve bağırsaklardaki dışkının yumuşamasını sağlar.

Bu da dışkının daha kolay geçişine yardımcı olur. Kuru erik suyu, sindirilebilir lif içeriği sayesinde bağırsakların düzenli çalışmasını teşvik eder.

Kuru erik suyu böylece kabızlık semptomlarını azaltmada etkin bir rol oynar. Ayrıca kuru erik suyu, içerdiği doğal şekerler ve elektrolitler ile vücudun su dengesini korumaya da yardımcı olur.