Kızıl Goncalar dizisine Cüneyd'in annesi ortaya çıktı; Herkes kim olacak merakla bekliyordu

Kızıl Goncalar dizisine Cüneyd'in annesi ortaya çıktı; Herkes kim olacak merakla bekliyordu

"Kızıl Goncalar" dizisinin son bölümü, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Reytinglerde zirvede yer alan diziye yeni bir oyuncunun katılacağı haberi, merakla bekleniyordu

Son dönemde reytingleri sallayan bu dizinin kadrosuna dahil olacak yeni oyuncunun kim olacağı ise heyecanla bekleniyordu.

Ödüllü yönetmen Ömür Atay'ın çektiği dizi, senarist Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı güçlü senaryosuyla izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Her hafta heyecanla izlenen diziye, "Ayza" karakteriyle Melisa Doğu ve oğlu Affan'ı canlandıran Batuhan Bozkurt Yüzgüleç'in ardından, başarılı bir oyuncunun daha katılacak olması izleyicileri heyecanlandırdı. 

Dizinin son bölümünde Cüneyd'in annesinin ortaya çıkmasıyla birlikte, izleyiciler yeni gelişmeleri merakla beklemeye başladı. 

mv5byjhizdzizdmtoty0nc00mwzhlwexnjytyzljotqwngnhztlixkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1-fmjpg-ux1000.jpg

İnci Sefa Cingöz "Kızıl Goncalar"ın kadrosuna katılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre 14. bölümden itibaren fenomen dizide seyirci karşısına çıkacak olan İnci Sefa Cingöz, "Gülayşe" rolüne hayat verecek ve Mert Yazıcıoğlu’nun hayat verdiği Cüneyd’in annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Cüneyd’in babasına hayat verecek aktör için de görüşmeler sürüyor.
 

İlgili Haberler