İddialı NOW TV dizisinden üzücü haber; Final tarihiyle ilgili açıklama var

İddialı NOW TV dizisinden üzücü haber; Final tarihiyle ilgili açıklama var

Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu

Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi, heyecanla takip edilen bir yapım olmaya devam ediyor. Dizinin merakla beklenen sezon finali tarihi belli oldu. Diziseverlerin merakla beklediği bu gelişmeye ilişkin detayları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, izleyicilerine duygusal ve etkileyici bir hikaye sunmaya devam ediyor. Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun performanslarıyla dikkat çeken dizi, sezon boyunca izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Artigercek.com'un aktardığı habere göre; Kızıl Goncalar dizisi, sevilen oyuncular Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı bir yapım olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Ancak, hayranlarını üzecek bir haberimiz var. Dizinin sezon finali haziran ayında yapılacak ve yeni bölümleri eylül ayında ekranda olacak.


Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali yaklaşırken, izleyicilerin merakla beklediği gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümler için heyecanlı bir bekleyiş başlıyor

Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

İlgili Haberler