Kanal D'nin en çok izlenen dizisiydi. 9 bölüm sonra sezon finali yapıyor

Kanal D'nin en çok izlenen dizisiydi. 9 bölüm sonra sezon finali yapıyor

Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Hazar Ergüçlü gibi isimleri buluşturan İnci taneleri dizisinin sezon finali yapacağı öğrenildi

Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Hazar Ergüçlü gibi isimleri buluşturan "İnci Taneleri" dizisinin heyecanla beklenen sezon finalinin yaklaştığı haberi geldi. Dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, sezon finali heyecanı da dorukta.
 

Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan "İnci Taneleri", perşembe akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin takipçileri, heyecanla beklenen sezon finalinin haziran ayında gerçekleşeceğini öğrenmenin üzüntüsünü yaşıyor.
 

Ancak merak edenler için güzel bir haberimiz var. "İnci Taneleri" dizisi, eylül ayında ikinci sezonuyla tekrar sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümlerde de yine sürpriz dolu olaylar ve heyecan verici gelişmeler izleyicileri bekliyor olacak.
 

BAŞROLDEN ŞAŞIRTAN İTİRAFLAR

İnci Taneleri isimli Kanal D dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor ve başarılı bir hikayeye sahip. Dizinin iyi reytingler alması ve sürekli sosyal medyanın gündeminde yer alması da dikkat çekiyor.

1bcfb38b489aaa628ca647c9.jpg

Hazar Ergüçlü de canlandırdığı pavyon dançısı rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Başarının keyfini yaşadığını açıklayan ünlü oyuncu, Hürriyet’te yer alan röportajında şu ifadeleri kullandı: “Zirvede olmak bizi çok mutlu ediyor. Keyfim yerinde.”

Hikayesini yazdığı dizinin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, uzun yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. Hazar Ergüçlü de projenin kadın başrolü olarak etkili bir performans ortaya koymaya devam ediyor.


Hazar Ergüçlü, izleyicilerin olumlu yorumlarının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek şöyle konuştu:

“Severek içinde yer aldığım bir proje. Gelen yorumlar beni çok mutlu ediyor. Yılmaz Erdoğan ile çalışıyorum. O kadar iyi bir senaryo ki her şey açık ve net. Teklif gelince inanamadım. Çok mutlu oldum. Beni tercih etmesi ayrıca mutlu etti.”

İlgili Haberler