Seyirciler ekranda göremeyince çok üzülmüştü! KRT TV'ye veda ettiği ortaya çıktı

Seyirciler ekranda göremeyince çok üzülmüştü! KRT TV'ye veda ettiği ortaya çıktı

Google arama motorlarında herkes Remziye Demirkol neden KRT TV'de yok sorusunu araştırıyor. Gerçek ortaya çıktı. KRT TV'deki vedanın ayrıntıları

KRT TV'de değişim sürüyor. Serdar Akinan'ın görevden ayrıldığı KRT TV'de Remziye Demirkol depremi yaşanıyor. Seyirciler bir süredir Remziye Demirkol'un neden ekranda olmadığını merak ediyor. Oysa ünlü sunucunun ekrana veda ettiği ortaya çıktı

KRT TV’de satış sonrası yaşanan değişikliklerin ardından Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bulut’un istifası sonrası Gün İzi programını sunan Remziye Demirkol canlı yayında veda etti.

Gerek satışı gerek yayın politikasındaki değişim nedeniyle son zamanların en çok tartışılan televizyon kanallarından biri olan KRT’de bir isim daha ayrıldı.

REMZİYE DEMİRKOL VEDA AÇIKLAMASINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

Demirkol vedasında şöyle konuştu:

”Gün İzi’nde veda vakti. Bugünki vedanın benim açımdan bir farkı var. Bu benim KRT’deki son yayınım. Yaklaşık 1.5 yıldır KRT’de hayatımın en keyifli yayınlarını yaptım. Çünkü inandığım şeyleri söyledim, inanmadığım hiçbir şeyi söylemek zorunda kalmadım. Bu imkanı sağladığı için çalıştığım bütün yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Görüşmek üzere.”

tecrubeli-ekran-yuzu-remziye-demirkol-artik-krt-de-h127690-644c7.jpg

SÖZCÜ TV İDDİALARI

Öte yandan Remziye Demirkol'un Sözcü TV'ye öne geçeceği de sürülmüştü. Bu iddia Sözcü TV kaynakları tarafından doğrulanmadı.

YOUTUBE KANALI KUR ÇAĞRISI

KRT TV'ye veda eden  Remziye Demirko'a birçok seyirci youtube kanalı kurması yönünde çağrıda bulundu.

İlgili Haberler