Sararmış dişlere son! Evde bembeyaz yapmanın işte formülü...

Sararmış dişlere son! Evde bembeyaz yapmanın işte formülü...

Dişlerde meydana gelen sarılık birçok kişiyi rahatsız ettiğinden, diş beyazlatmada en etkili ve en doğal yöntemler tercih edilir. Bu mucizevi doğal ürünle dişlerinizi anında bembeyaz yapabileceksiniz. İşte dişleri beyazlatan doğal yöntem...

Dişlerde oluşan sararma, pek çok kişinin muzdarip olduğu yaygın sorunların başında gelir. Dişlerdeki sararmaların en yaygın nedenleri arasında; sigara tüketimi, yetersiz ağız bakımı ve bazı beslenme alışkanlıkları yer alır.

Piyasada pek çok ürün, diş beyazlatma vaadi taşır. Ancak bu ürünler hem kimyasal olabilir hem de istenilen etkiyi vermeyebilir. Bu noktada devreye giren doğal yöntemler, dişlerdeki sararmayı etkili bir şekilde yok edere dişleri beyazlatır.

İşte dişleri inci gibi yapan beyazlatma yöntemi...

Dişleri doğal yoldan beyazlatmak herkesin başvurduğu tercihlerden biridir. Hindistan cevizi yağı, doğal ve etkili bir diş beyazlatma yöntemi olarak en sık yapılan uygulamalardandır. Hindistan cevizi yağı, antimikrobiyal ve antifungal özelliklere sahip olan laurik asit içerir.

Hindistan cevizi diş minesine zarar vermeden diş yüzeyindeki lekeleri gidermeye yardımcı olabilir. Hindistan cevizi yağı ayrıca ağızdaki bakteri ve plak oluşumunu azaltarak diş eti sağlığını destekler.