Sivilce izlerine doğal çözüm bulundu

Sivilce izlerine doğal çözüm bulundu

Cilt sorunları arasında en yaygın olanlardan biri, sivilce izleridir. Bu sivilce lekelerinin asla geçmeyeceğini düşünüyorsanız, bu mucizevi karışım derdinize deva olacak. İşte sivilce izlerini iyileştiren doğal yöntem...

Sivilce izleri, pek çok kişinin muzdarip olduğu cilt sorunlarından biridir. Sivilce izleri genellikle, sivilce iyileştikten sonra ciltte oluşan kahverengi ve kırmızı lekelerden ibarettir. Bu izler ise çoğunlukla ciltte çökük bir şekilde veya dışarı dönük bir şekilde olabilir.

Bu can sıkıcı sivilce lekelerini tedavi etmek için birçok doğal yöntem mevcuttur. Ancak Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu mucizevi karışım, sivilce izlerine doğal bir çözüm olarak cilt güzelliğinizi yeniden kazanmanızı sağlayacak.

İşte sivilce izlerini geçiren doğal yöntem...

Sivilce izlerine doğal çözüm

Maden suyu ve elma sirkesi, doğal içerikleriyle cilt sağlığını destekleyen önemli bileşenlerdir. Maden suyu ve elma sirkesi, sivilce izlerini kısa süre içerisinde geçirmede etkili olan doğal yöntemlerin başında gelir. Bu ikili sivilce izlerini geçirmenin yanı sıra başka etkiler de sunar.

Maden suyunun içeriğindeki mineraller, cildin pH dengesini düzenler ve cildi temizler. Aynı zamanda gözenekleri sıkılaştırarak sivilce oluşumunu da azaltır. Elma sirkesi ise antibakteriyel özelliklere sahiptir ve ciltteki bakterilerle savaşarak sivilce oluşumunu engeller.

Ayrıca içeriğindeki asetik asit, ciltteki lekelerin görünümünü azaltabilir ve cildin tonunu eşitler. Karışımı hazırlamak için tek yapmanız gereken, 1 fincan maden suyunu 1 fincan doğal elma sirkesi ile karıştırmak. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulamanız yeterli.