Vedat Milor lahmacun olayını anlattı

Vedat Milor, sosyal medyada tepki çeken lahmacuncu videosu ile ilgili konuştu.

Ünlü gurme Vedat Milor, son günlerde çok konuşulan lahmacuncu videosu ile ilgili açıklama yaptı.

Milor’un geçtiğimiz günlerde gittiği bir lahmacuncuda kendisinin izinsiz çekildiği video ile ilgili tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Milor, konuk olduğu Muhabbet Kralı programında olayın detaylarını anlatarak 'mahremiyet' istedi.

ekran-goruntusu-2024-12-04-175747.png

"HABERSİ ŞEKİLDE MEKAN SAHİBİ TARAFINDAN 10 DAKİKA BOYUNCA VİDEOYA ALINMIŞIM"

Olayı açıklayan Milor, “Bir arkadaşım kendi youtube kanalım için video çekiyordu. Habersiz şekilde, mekân sahibi tarafından 10 dakika boyunca videoya alınmışım. Mahremiyetime önem veriyorum. Özellikle motor fonksiyonlarımı etkileyen bir rahatsızlığım var ve bunun görünmesini istemiyorum. Videoyu durdurmalarını rica ettim, ancak çekime devam edildi. Tepkim tamamen kendimi korumaya yönelikti” dedi.

"MEKAN SAHİBİ MAĞDURU OYNAMAYA ÇALIŞTI, AMA ASLINDA BENİ RENCİDE ETTİ"

Milor, kimsenin rızası olmadan videoya alınmayı kabul etmeyeceğini belirterek, “Bu durum insanın temel haklarından biri. Kimse, izni olmadan bu şekilde görüntülenmek istemez. Mekân sahibi mağduru oynamaya çalıştı, ama aslında beni rencide etti” ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Vedat Milor, lahmacuncuda yaşanan olayın ardından sosyal medyada şu sözlerle tepki göstermişti:

“Yemek müthişti, ama bir daha geleceğimi sanmıyorum. Rızam olmadan bir şey yapılmasını istemem. Kendimi kullanılmış ve istismar edilmiş hissettim. Ben oynayan maymun değilim.”