İslam mı Tayyip dini mi


 
Tarih 13 Temmuz 2014
Ortalık; eski İçişleri Bakanı Efgan Ala’nın İslam peygamberi Hz. Muhammed hakkında söyledikleri ile çalkalanıyordu. “Peygamber hata yaptı biz yapmadık”
06 Şubat 2010 tarihine geldiğimizde Türkiye, AKP'nin eski Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı peygambere benzeten sözlerinin yarattığı siyasal gerilimi yaşarken AKP'li vekil Oktay Saral, Erdoğan için her gün 2 rekat şükür namazı kılınması çağrısında bulundu.
Saral’ın sözleri ve Erdoğan için yapılan “Peygamber” benzetmesini değerlendiren Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) Başkanı Lokman Özdemir, “Böyle bir yaklaşım olmaz, öyle peygamber yerine koydurma, şükür namazı kıldırma İslam’da yoktur. Böyle bir yakıştırma haramdır. Bu tür yaklaşımlar İslam dinine hakarettir. Kim böyle bir yaklaşımda bulundu ise insanlar için, politikacılar için şükür namazı kılınması çağrısı yapıyorsa, böyle bir yaklaşımda bulunursa biz bunu kınıyoruz” dedi.
Ne demişti Oktay Saral: “Allah, Başbakanımızı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir.”
-AKP Çorum Mv. Murat Yıldırım’da: “Erdoğan ümmetin lideri.” Diyerek bir başka skandala imza atıyordu
-AKP Bursa Mv. Hüseyin Şahin: “Erdoğan’a dokunmak bile ibadettir.” Diyerek tartışmaların tuzu biberi oluyordu.
AKP Çorum Mv. Agâh Kafkas: “Başbakan sözü peygamber sünneti.” Diyerek tam bir şirk örneği veriyordu.
Avrupa Birliği (eski) Bakanı Bakara makaracı Egemen Bağış bakın ne diyordu;  “Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur.”
AKP Siirt Mv. Yasin Aktay İslam’ın facia olarak kabul ettiği şu sözleri dile getiriyordu:: “Erdoğan’ı görünce salavat getiririz.”
AKP İstanbul Mv. Metin Külünk, Tayyip’in diplomasının olmamasına bir başka boyut getiriyordu. Peygamberi bu usulsüzlüğe alet ederek; “Peygamberlerin de diploması yoktu.”
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltin: “İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın’dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir, haramdır
Ne diyebiliriz; bu sözlere karşı, Yuhhh demekten gayrı.
AKP Düzce Mv. Fevai Arslan, Şirklerin en büyüğünü yapıyor ve Tayyip ile Allah adeta özleştiriyordu. Bakın Aslan ne diyordu:
 “Erdoğan Allah’ın tüm vasıflarını üstünde toplayan bir lider.”
03 Mayıs 2021 günü AKP, AKP milletvekili aracılığıyla şirk bataklığına saplanıyordu.
AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Tayyip Erdoğan için "Bize Allah gibi geliyor" diyordu.
Bu sözlerin ardından eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'a yeni bir görev veriliyordu. Ağar Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine atanıyordu.
Ne güzel değil mi?
AKP’liler oy avcılığı için bile hiç çekinmeden İslam ve islam büyüklerini kullanmaya devam ediyorlardı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un "Oylarımızla Tayyip beye destek verdiğimiz için sevap hanelerimize yazılmaya devam ediyor” diyebiliyordu.
İyi parti teşkilat başkanı Koray Aydın, Ali İhsan Yavuz'un söz konusu sözlerine şöyle tepki gösteriyordu:
* Biri Erdoğan için “Allah'ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider” der. Biri Ayet’le alay eder. Biri “Erdoğan’ın Sünneti” der. Sonuncusu bu: “Erdoğan'a destek verdiğimiz için hanemize sevap yazılmaya devam ediyor.” Haşa! Yazıklar olsun.
AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, partisinin Sivas belediye başkan adayı Hilmi Bilgin’e oy isterken ‘cenneti‘ vaad etti.
Evet evet yanılmadınız İsmet yılmaz saçmalamanın zirvesine. AKP’nin adayı Hilmi Bilgin’e oy vermenin “Ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgesi (kurtuluş)“ olacağını söyledi.
İnsan merak etmeden yapamıyor “Bunlar nasıl Müslüman?”
Clinton Richard Dawkins  26 Mart 1941 Kenya Nairobi doğumlu Britanyalı etolog, evrimsel biyolog ve yazar. Ateizmin babası sayılır. Ömrü boyunca yedi kişiyi zor ateist yaptı. Ancak AKP’liler 19 yılda ülkenin yarısını ateist yaptılar.
Yukarıda hünerlerini gördünüz onlar yapmayacak da kim yapacak?

Önceki ve Sonraki Yazılar