Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Maç yorumları

Real Madrid-Atletico Madrid: Lig ikinciliğinin bir önemi yok ama Real Madrid “havalıyken” dört puan önündeki Atletico’yu yenmek isteyebilir. İki takım da Avrupa mücadelelerinin ilk ayağında kendilerini rahatlatacak skorları aldılar. Sahaya Griezmann, Costa ve Correa gibi üç forvetle çıkan SimeoneSpor’un maçı beklenenin aksine ÜST bitebilir. (Correa sağ kenar ve fe’kât Griezmann’ın bile önünde/içeride yer alıyor çoğu zaman…)
✶✶✶
Everton-Liverpool: Karşılıklı golün kesinlikle olması gereken ünlü bir derbi maçı. Lâkin Big Sam takımı gol atamayabilir düşüncesi taşıyorsanız sıfırdan iki oynayınız.
✶✶✶
Beşiktaş-Göztepe: Demba BA, Fikret Orman’ın bu maç öncesi sözleşme teklifinden etkilenmezse gollü bir maç olur. Beşiktaş dört cezalı oyuncuya sahipken yine de kazanır diyorsanız sıfırdan bir oynayınız. Tamer Tuna’nın oyun karakteri de bunu söylüyor. Handikap sıfır da bir diğer seçenek.
✶✶✶
Alanya-Akhisar: Yerli stoperlerle oynayan Akhisar’ın şiddetle puana ihtiyacı olan Alanya deplasmanında kaybetmesini bekliyorum Fernandes, Emre, Efe ve en önemlisi kaleci Haydar varken Alanya baştan galip…
✶✶✶
Bursa-Kasımpaşa: Ligin en şanslı takımı Bursaspor bu sezon da düşmemeyi başaracak ama Batalla’dan yoksunken Kasımpaşa’yı hiçbir şekilde yenemezler. Ama hakem faktörünü de eklemeli. Örneğin Kasımpaşa, Antalya’yı yenmişti aslında lâkin maç 2-3 bitti…
✶✶✶
Fenerbahçe-Osmanlı: Osmanlı ateş hattının bir tık üstünde. Aminu ve Serdar ile gol bulurlarsa maç üste gitmiş olur. Kaleci Karcemarskas über bir yaratık. Aykut ağırdan alayım derse maç 1-1 ya da 2-2 şeklinde bitebilir, dikkat!
✶✶✶
Gençlerbirliği-Galatasaray: Ümit Özat stres altında. Herkes burada Cimbom’un puan kaybedeceğini düşünüyor. Siz de öyle düşünüyorsanız VAR oynayın geçin. Cimbom kazanır diyorsanız handikap sıfır tercih edin…
✶✶✶
Bournemouth-C. Palace: yüzde 81’lik karşılıklı gol maçı. Stanislas şüpheli olmasa yüzde 99’luk diyecektim.
✶✶✶
Leicester-Newcastle: Benitez yönetimindeki Newcastle’ın Premier Lig’de şu ana dek 35 puan toplamış olması, ligin ayıbıdır. Leicester haftanın bankosudur, kazanır, oranı da iyi.
✶✶✶
Watford-Burnley: Karşılıklı gol olmazsa olmaz; ayıptır, yazıktır…
✶✶✶
West Brom-Swansea: Pardew de gitti; Bromwich altyapı hocası ile destan yazmaya kalkarsa ÜST olur; onun dışında sıfır-iki açık bahsi alınmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar