Ankara'da korkunç yangın! Hurdacılar Sitesi alev alev

Ankara'da Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda yangın çıktı. Gökyüzü dumanlarla kaplandı.

Ankara Yenimahalle'deki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

gkpyf9fw4aauyff.jpg

Öğle saatlerinde çıkan büyük yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etmek için bölgeye intikal etti.

Yangın yerine Ankara, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Henüz kontrol altına alınamayan yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra helikopterle de müdahale edilmeye çalışılıyor.

Öte yandan çıkan yangında bölgede park halindeki 2 otomobil de alevler içinde kaldı.

gkpj25lw8aaeovy.jpg

MANSUR YAVAŞ YANGIN YERİNDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da olay yerine giderek ekiplerin çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE

Ankar Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Yenimahalle ilçesi İvedikköy Hurdacılar Sanayi Sitesinde atıl lastiklerin yer aldığı açık alanda yangın hadisesi meydana gelmiş, çevredeki hafif metallerin tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle yangın bölgedeki işyerlerine sirayet etmiştir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş olup, söndürme çalışmaları havadan ve karadan tüm hızıyla devam etmektedir" denildi.