Murat Kurum'a soğuk duş! Vaadi elinde patladı, müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu

Murat Kurum'a soğuk duş! Vaadi elinde patladı, müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu

AKP İstanbul adayı Murat Kurum’un vaadini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmen gerçekleştirdi.

İBB Başkanı ve CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin 2027 Avrupa Oyunları'nı İstanbul'a verdiğini açıkladı.

MURAT KURUM VAAT ETTİ, EKREM İMAMOĞLU YAPTI

İmamoğlu'nun AKP'li rakibi Murat Kurum, 2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul'a getirileceği sözünü vermişti. Kurum sosyal medyasından yaptığı açıklamada "2027 Avrupa Oyunları, 2036 Olimpiyatları İstanbul'a getirmek için çalışacağız. İstanbul'u sporda marka şehir yapacağız. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener'i ziyaret ederek neler yapabileceğimizi konuştuk" demişti.

ekran-goruntusu-2024-03-27-201130.png

2027 AVRUPA OYUNLARI İSTANBUL'A VERİLDİ

Kurum'un bu vaadini İmamoğlu gerçekleştirdi ve duyurdu. Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin 2027 Avrupa Oyunları'nı İstanbul'a verdiğini müjdeledi.

İmamoğlu, "Bugün sporumuz, İstanbul’umuz ve ülkemiz adına tarihi bir günün coşkusunu yaşıyoruz. Ülkemize, şehrimize 2027 Avrupa Oyunları'nı getirmenin büyük gurununu yaşıyoruz. 2027 Olimpiyat Oyunları'nda yaşayacağımız başarıdan sonra, 2036 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için de zemin hazırlayacağız" diye konuştu.