Trabzonspor'dan olaylı maç hakkında ilk açıklama: "Hiç kimse Trabzonspor’un şerefli taraftarını..."

Trabzonspor'dan olaylı maç hakkında ilk açıklama: "Hiç kimse Trabzonspor’un şerefli taraftarını..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklama yaptı. Doğan, "Hiç kimse Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın" dedi.

Dün oynanan maçta Trabzonsporlu taraftarların sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldırması ve yaşanan süreç hakkında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama geldi.

"HİÇ KİMSE TRABZON TARAFTARINI MEZE ETMEYE KALKIŞMASIN"

Ertuğrul Doğan'ın açıklaması şu şekilde: 

"Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir.

Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır.

Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz."

ekran-goruntusu-2024-03-18-220013-001.png

ERTUĞRUL DOĞAN KİMDİR?

Ertuğrul Doğan 1977 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul öğrenimini Trabzon'da gördükten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Ertuğrul Doğan, hali hazırda Trabzonspor Başkanlığı yapmaktadır.