Acun Ilıcalı servetiyle ne yaptı? İşte aylık kazancı

Acun Ilıcalı servetiyle ne yaptı? İşte aylık kazancı

Acun Ilıcalı tüm servetiyle ne yaptığını açıkladı. Ünlü televizyoncunun aylık kazanç sorusu da gündem oldu.

Acun Ilıcalı aylık geliri ve servetine ilişkin merak edilen soruları samimiyetle yanıtladı.

"Aylık gelirimin ne olduğunu bilmiyorum!" diyen Acun Ilıcalı, "Tüm varlığımı TV8'e yatırdım!" şeklinde konuştu.

640xauto-1.webp

ACUN ILICALI'NIN SERVETİ NE KADAR?

Kendisine 100 milyon dolarlık serveti olduğu söylenen Acun Ilıcalı, 343 Digital programına konuk oldu ve kazancıyla ilgili şunları söyledi: 

"Türkiye'de sevilen bir program yaparsanız, kazanç da ona göre oluyor." Paraya olan ilgisizliğini vurgulayan Ilıcalı, "TV8'i satın alıyorum, aldığımda ödediğim miktar 70 milyon dolar, 60-70 milyon dolarlık bir meblağ ödüyorum. Bütün mal varlığım ve servetim bu işte, risk alarak kredi kullanıyorum. Tutarsa ne ala, tutmazsa da bir şey olmaz. Bu hamleler, maddi endişem olmadığı için karşılığını buldu." açıklamasını yaptı.

18681105-728xauto.webp

"EBRU BU KONULARLA İLGİLENİYOR"

"Ayda ne kadar kazanıyorsunuz?" sorusuna karşılık Ilıcalı, "Benim için o hesap yapılamaz, 13 ülkeden gelir akışımız var ve kanalımız var. Ben bu işlere karışmam, Ebru bu konularla ilgileniyor." cevabını verdi.

"KREDİ KARTI KULLANIRIM"

Ilıcalı ayrıca, "Restoranların yarısı benden para almaz, para kullandığım zaman kredi kartı kullanırım." ifadesiyle dikkat çekti.

"EN BÜYÜK HARCAMAM TV8"

"Bugüne kadar en çok neye harcadınız?" sorusuna ise Ilıcalı, "En büyük harcamam, TV8'e olan borcum oldu." şeklinde yanıt verdi.