Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncunun yeni tarzı şok etti

Cinsiyet değiştiren ünlü oyuncunun yeni tarzı şok etti

Çukur'un Timsah Celil'i karakterine can veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, trans olarak adını Meli Bendeli yapmıştı. Ünlü ismin yeni imajı görenleri şaşırttı.

Ünlü oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz sene trans olduğunu ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren ve birçok estetik operasyon geçiren Bendeli, yeni imajıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

640xauto-1.webp

Cinsiyet değiştirme sürecinin masraflı olduğunu söyleyen Meli Bendeli, "Bu işler masraf işleridir, aylık benim 1500 TL hormon masrafım var. Zamanı, koşulları bekledim, beklerken de 30 yaşına geldim" demişti.

cinsiyet-degistiren-cukur-un-timsah-celil-i-bu-15411464-6197-m.jpg

1 ayda 5 ameliyat geçiren ve 8 saat boyunca ameliyathanede bıçak altında yatan Bendeli, "Ee kolay mı kadın olmak Melicim! Öyle kısacık etek giyip dolaşmayla kadın mı olunur hiç? Olunmaz demi, ödedik bedelini madem" demişti.

640xauto.webp

AFRİKA ÖRGÜSÜ PEMBE SAÇLARIYLA OLAY OLDU

Meli Bendeli son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu bu kez de imaj değişikliğiyle gündem oldu. Saçlarını pembeye boyatan ve Afrika örgüsü yaptıran oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.

q3s4sdj53eciabrr22poug.webp

İşte ünlü ismin o pozları

meli-bendeli-1-x660.webp

MELİ BENDELİ KİMDİR?

1989 yılında Ankara’da doğan Meli Bendeli, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro sahnesinden sinemaya, televizyona kadar birçok projede yer almıştır. Çukur dizisindeki Timsah Celil karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Ayrıca Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakterine hayat vermiştir. Netflix’in Şahmaran dizisinde de rol alması bekleniyordu ancak etek giydiği için kadrodan çıkarıldığını iddia etti.

s-07b4adb42ee1943f4ead6d660bd7c1b0a846c593.webp