Sezen Aksu'dan dehşete düşüren görüntü

Sezen Aksu'dan dehşete düşüren görüntü

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun son görüntüsü hayranlarının yüreklerini ağızlara getirdi.

Sezen Aksu'nun iki ekmeği aynı anda yemek isterken ortaya çıkan görüntü, sanatçının sosyal medya hesabından paylaşıldı. Fotoğraftaki bir detay ise sevenlerini endişelendirdi.

content-medium-3edc78a9db11a66ceee0efc4591194ac.jpg

Uzun süredir sahnelerden ve magazin gündeminden uzak kalan sanatçı Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü

Minik Serçe ile bir araya gelen Müftüoğlu, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. 

raw-sezen-aksu-aynada-baktigimda-kendimden-tiksiniyorum-406382799.jpg

HASTANE BİLEKLİĞİ KORKUTTU

İki elinde de tost olan ve ikisini de yemek isteyen Sezen Aksu'nun o anlardan bir karesini paylaşan Müftüoğlu, "Yiyerek zayıflama metotlarını öğreten Sezen Aksu'm" notunu düştü.

Aksu'nun fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken bileğindeki hastane künyesi sevenlerini çok korkuttu.  

ekran-goruntusu-2024-03-19-094405-nzob.webp

SEZEN AKSU CUSHING SENDROMUNA YAKALANDI

Onur Akay, Sezen Aksu’nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing Sendromuna yakalandığını açıkladı. Akay, Sezen Aksu’nun 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen Cushing Sendromuna yakalandığını şu sözlerle duyurdu:

unnamed.jpg

“Sezen Aksu, 1 milyonda yaklaşık 10-15 kişide görülen hatta Türkan Şoray’da da olan Cushing Sendromu rahatsızlığına yakalandı. Hormonal bir bozukluk olan bu rahatsızlık ile ilgili hastanedeydi. O fotoğraf hastanenin kantininde çekilmiş. Aksu, aynı zamanda Check-up yaptırdı ve tüm sonuçları çok iyi çıktı ama Cushing Sendromu önemli bir rahatsızlık ve hayatını kaybedenler oluyor. Büyük sanatçımıza bu rahatsızlığından dolayı acil şifalar ve sağlıklı uzun ömürler dilerim.” 

SEZEN AKSU KİMDİR?

Minik Serçe unvanıyla sıkça anılan Aksu, Selanik'ten mübadele ile Türkiye'ye gelmiş bir ailenin kızı olan anne ile Pazar, Rizeli bir babanın kızı olarak 1954 yılında  Sarayköy, Denizli'de doğdu. Üç yaşındayken ailesinin İzmir'e taşınması sonucunda burada eğitim gördü, İzmir Kız Lisesini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesine devam etti ancak ikinci sınıfta okulu bıraktı. 1974'te plak yapmak için İstanbul'a taşındı ve bir yıl sonra ilk 45'liği "Haydi Şansım"ı Sezen Seley adıyla çıkardı. 1977'de ise ilk stüdyo albümü Allahaısmarladık'ı yayımladı. Ardından Serçe (1978), Firuze (1982), Sen Ağlama (1984), Git (1986), Sezen Aksu Söylüyor (1989), Gülümse (1991), Deli Kızın Türküsü (1993), Düş Bahçeleri (1996) dâhil olmak üzere onlarca albüm piyasaya sürdü. Bunlardan Gülümse, Türkiye'de tüm zamanların en çok satan albümlerinden biri oldu. Aksu, bugüne kadar dünya genelinde 40 milyondan fazla albüm sattı.