Boyu mu işlevi mi sorusunun yanıtı belli oldu! İşte herkesi şoka sokan itiraf

Boyu mu işlevi mi sorusunun yanıtı belli oldu! İşte herkesi şoka sokan itiraf

Cinsel ilişkide erkeklerin cinsel organlarının boyu ile ilgili birçok yorum yapılmaktadır. İşte bu konu hakkında en çarpıcı yorum ve itiraf sosyal medyadaki bir kadından geldi.

Birçok erkek, penis boyunun büyüklüğü ve bunun yatak odasında kendilerini nasıl etkileyeceği konusunda sık sık düşünür. Hatta erkekler ve kadınlar tarafından 'boyu mu işlevi mi?' sorusu farklı şekilde yanıtlarla karşınıza çıkmıştır. Tam da bu noktada kocasıyla 17 yıldır beraber olan bir kadın, kocasının küçük bir penisi olduğunu itiraf ederek, yatakta bu durumun daha iyi olduğunu açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-12-01-222550.png

"KOCAMIN PENİSİNİN KÜÇÜK OLMASI DAHA İYİ"

Fesshole isimli kullanıcı X hesabından şok eden bir itirafta bulundu. Kadın, kocasının penisinin küçük olduğunu açıkça dile getirdi. Ancak bu durumun onlar için bir sorun olmadığını aksine evlilikleri için daha faydalı ve iyi olduğunu belirtti. 

ekran-goruntusu-2023-12-01-222631.png

"YATAKTA İNANILMAZ DİKKATLİ O NEDENLE HEP ORGAZM OLDUM"

Kadın paylaşımda şu cümleleri kurdu: "Kocamın küçük bir penisi var ve bu onu o kadar içine kapanık kılıyor ki yatakta inanılmaz derecede dikkatli ve gerçekten dinliyor. Bu sayede 17 yıldır bir kez bile orgazm taklidi yapmak zorunda kalmadı. Hep orgazm oldum."

ekran-goruntusu-2023-12-01-222643.png

Kadının paylaşımı bu hafta adeta viral oldu ve 1 milyona yakın görüntüleme almayı başardı. Gönderiye yorum yapan pek çok kişi onun şanslı bir kadın olduğunu söyledi.

İŞTE BOYU MU İŞLEVİ Mİ TARTIŞMASI ÜZERİNE GELEN YANITLAR

Bir kişi "İyi bir adam partnerine bol bol orgazm yaşatır" diye yazdı. İkincisi şöyle dedi: "Bu beyanı kontrol ettim ve %100 doğru. Çok büyük bir penisim var ve yatakta olsun, karımı bile dinlemiyorum."

ekran-goruntusu-2023-12-01-222612.png

Birçok kişi de daha büyüğün her zaman daha iyi olmadığı konusunda hemfikir; başka bir kişinin söylediği gibi: "Hayatımın en iyi orgazmlarını küçük penislerle yaşadım! Sanırım önemli olan boyutundan ziyade kimin olduğu!"