2 Kilometreden 150 torba çöp çıktı ne ararsan var

2 Kilometreden 150 torba çöp çıktı ne ararsan var

Bursa'nın İznik ilçesi Göllüce Mahallesi sahilinde Göllüce Muhtarlığı ve mahalle gençleriyle çöp toplama etkinliği yapıldı.


 Göllüce mahallesi sakinleri, haftasonunu geçirmek için gelen yerli turistlerin bıraktığı çöpleri turistlerin arasında toplayarak, onları utandırmak istediklerini belirttiler.

Bursa'nın İznik ilçesi Göllüce Mahallesi sahilinde Göllüce Muhtarlığı ve mahalle gençleriyle çöp toplama etkinliği yapıldı. Göllüce mahallesi sakinleri,17 kilometrelik sahilin sadece 2 kilometresinden 150 büyük boy çöp torbası kadar çöp çıktığını bildirdiler.

Göllüce Mahallesi'nde toplam 20 kişinin katılımıyla gerçekleşen çöp toplama etkinliğinde gönüllüler, haftasonunu geçirmek için sahile gelen yerli turistin arkalarında bıraktıkları çöplerin bölge halkını sıkıntıya soktuğunu söylediler. Gönüllüler, çöpleri turistlerin arasında toplayarak onları utandırmak istediklerini söylediler. Gönüllüler, İznik Belediyesi'nin sahildeki çevre kirliliğini azaltmak için mangal yasağı getirdiğini ama bu yasağın denetlenmediğini ilettiler.