Yalova daha güzel olsun diye

Yalova daha güzel olsun diye

Yalova Belediyesi, kent genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla Yalova’yı layık olduğu görünüme kavuşturuyor.


Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen periyodik program çerçevesinde Gazipaşa Caddesi, İnkılap Park ve çevresi ile doğu sahil bandı, kent kimliğine uygun hale getiriliyor. Ekipler, ot biçme, ağaç budama, temizlik, mevsimlik çiçek ekimi, sulama, çim biçme gibi farklı birçok hizmeti gerçekleştiriyor.


“Kentimizi layık olduğu görünüme kavuşturmak için ekiplerimiz büyük çaba sarf ediyor” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Kentimizi güzelleştirmek adına yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yalova’mıza layık park ve yeşil alanlar için ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyor. Bizler için önemli olan vatandaşlarımızın huzur içerisinde, çiçeklendirilmiş, bakımı yapılmış mekanlarda oturması ve hoşça vakit geçirebilmesidir. Daha temiz, daha yeşil, daha yaşanabilir bir Yalova için var gücümüzle çalışacağız” dedi.