Diagne'den Tekrar Geleceğim Açıklaması

Diagne'den Tekrar Geleceğim Açıklaması

Galatasaray'lı futbolcu Mbaye Diagne sakatlığı yüzünden zor günler geçiriyor. Sakatlığının uzun süreceği bilinen deneyimli futbolcuyla Sarı kırmızılı ekip anlaşmayı bozmuştu.

Galatasaray'lı futbolcu Mbaye Diagne sakatlığı yüzünden zor günler geçiriyor. Sakatlığının uzun süreceği bilinen deneyimli futbolcuyla Sarı kırmızılı ekip anlaşmayı bozmuştu. Sahalardan epey bir süre uzak kalacağı için bu yolun seçildiği bilinen Diagne kendi sosyal medya hesabından Galatasaray ile ilgili bir paylaşım yaptı. Tekrar sarı kırmızılı ekibe döneceğini belirten deneyimli futbolcu bu süreçte benden ne istendiyse onu yaptığınıda içtenlikle açıkladı.

Kasımpaşa Futbol Takımından Transfer Edilmişti

2019 yılının başlarında Kasımpaşa futbol takımından transferi yapılan kralbetz.com Diagne Galatasaray'a geldiğinden beri oldukça iyi bir performans sergiledi. Galatasaray futbol takımı formasını 62 maçta giyme şansı bulan deneyimli futbolcu ayrıca 26 gol atarak iyi bir profil çizdi. 4 tanede gol pası veren Diagne Galatasaray futbol takımına tekrar geleceğini ve bekleyeceğinide ekledi. Takımının her zaman yanında yer aldığını ifade eden 30 yaşındaki futbolcunun anlaşması Galatasaray'ın yabancı kotası gibi nedenlerden dolayı feshedilmişti.

Gelecek Sezon Galatasaray’da

Gelecek sezon sarı kırmızılı ekibe dönmesi planlanan Diagne'nin sosyal medya açıklamasıda bu kararı doğrular niteliktedir. Uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Mbaye Diagne'nin hüzünlü vedası ve Galatasaray futbol takımına olan bağlılığı taraftarıda oldukça etkiledi. Bu sezon Süper Lig'de zor zamanlar geçiren sarı kırmızılı ekibin toparlanma sürecine daha giremediği görüldü. 25. haftayı geride bırakan sarı kırmızılı futbolcular en son oynadıkları maçta beraberlik elde edebildi.