DKY İnşaat, DKY Business Kartal İle Göz Kamaştırıyor

DKY İnşaat, DKY Business Kartal İle Göz Kamaştırıyor

DKY İnşaat geri dönüşüm projesi kapsamında DKY Kartal projesine bir ofis bloğu ekleyerek başarılarını sürdürüyor. DKY Kartal projesine ek olarak inşa edilen DKY Business Kartal projesi alışılmışın dışında bir iş merkezi olarak yükseliyor.

DKY İnşaat geri dönüşüm projesi kapsamında DKY Kartal projesine bir ofis bloğu ekleyerek başarılarını sürdürüyor. DKY Kartal projesine ek olarak inşa edilen DKY Business Kartal projesi alışılmışın dışında bir iş merkezi olarak yükseliyor. Çalışmasında yenilikçi ve modern çizgiden ayrılmayan DKY İnşaat hazırlamış olduğu DKY Business Kartal projesinde yine farklılığını ortaya koydu.

DKY Business Kartal Projesi Hakkında

Tam anlamıyla bir iş merkezi olarak yükselmeye başlayan DKY Business Kartal projesinde tek bloktan oluşan bir mimari tasarım yer alıyor. Proje içerisinde 105 ile 931 metrekare arasında farklı ofis seçenekleri bulunuyor. DKY Business Kartal projesinde modüler sistem kullanılarak ofislerin birleştirilmesi imkanı da sunuluyor. Böylelikle kullanıcılar için tam anlamıyla normal ofisten farklı olarak daha özgür bir kullanım amaçlanıyor. Böylesine kullanışlı ve düşünülerek hazırlanmış proje normal ofislere nazaran ofis şeklinde, farklı tip ve özelliklere sahip çalışma alanları sunuyor.

DKY Business Kartal Projesi Ödeme Seçenekleri

Her zaman farklılığı ve konforun öncüsü olan DKY inşaat, DKY Business Kartal projesinde ödeme seçenekleri konusunda birçok seçenekle imkan sağlıyor. Böylelikle her projesinde olduğu gibi kullanıcıların cebini düşünen firma, mimarlık harikası olan devasa iş merkezinde peşin ödeme yapacak olan kullanıcıları için %15 indirim sağlıyor. Aynı zamanda her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunan DKY İnşaat kişiye özel ödeme koşulları sayesinde fark yaratıyor.

DKY Business Kartal Konumu

DKY İnşaat tarafından satışa sunulan ve son zamanlarda yatırımcıların ilgi odağı olan DKY Business Kartal projesi E5, Sahil Yolu ve TEM için tam anlamıyla bir kesişme noktası olarak göze çarpıyor. Aynı zamanda her alanda bir iş merkezinden beklenecek tüm özelliklere sahip olan DKY Business Kartal projesinde alıcıların beklentilerinin bir tık üzerinde şaşırtıcı tasarımlar bulunuyor.

Projenin DKY İnşaat tarafından ön talep sürecinde %50'lik kısmının rezerve edildiği biliniyor. Aynı zamanda birçok iş merkezine nazaran sıkıcı ve kapalı özelliğini tam olarak son bulduran DKY Business Kartal projesinde kapanmayacak bir deniz manzarası bulunuyor. İş merkezlerinde aranacak huzur ortamı ve ferahlığa bu manzara sayesinde sahip olunacak gibi görünüyor.

DKY Business Kartal Projesi Tasarımı

DKY Business Kartal projesinden tamamı ile bağımsız olarak hazırlanan ve 23 bin metrekarelik bir ofis bloğu şeklinde yükselen DKY Business Kartal projesi her ofis için kapanmayacak deniz manzarasına sahip olacak şekilde tasarlandı. 

Aynı zamanda ofis bloğu içerisinde bir iş merkezinde gerekli olacak tüm sosyal alanlar bulunuyor. DKY Business Kartal ofis projesinde restoran, fitness center ve kafeterya gibi pek çok sosyal alan yer alıyor. Aynı zamanda proje içerisinde tasarım harikası olarak göz dolduran ofislerin modüler bir sistem ile birleştirme imkanı bulunuyor. Böylelikle kullanıcılar için daha özgür bir çalışma alanı yaratılmış oldu.