En Çok Okunan Kitap Setleri

En Çok Okunan Kitap Setleri

Kitapseverler, yeni çıkanlar ve çok satanları takip etmenin ötesine geçerek; kitap seti kavramının farkına varmış durumdadır.

K​​​​​​itapseverler, yeni çıkanlar ve çok satanları takip etmenin ötesine geçerek; kitap seti kavramının farkına varmış durumdadır. Son dönemde kitap alışverişinde en çok tercih edilenler arasında kitap setleri gelmekte, farklı kriterler ve içerikler ile geliştirilmiş setler kitapseverlerin beğenisini fazlasıyla kazanmaktadır.

Kitap okuma aşkını artıracak, her yaştan okuyucuya kitap okumayı daha da sevdirecek şekilde tasarlanan kitap seti alternatifleri; okuyucuları hem ekonomik olarak hem de çeşitlilik olarak fazlasıyla sevindirecek biçimde geliştirilmiştir.

Neden Kitap Seti Alınmalı?

Kitap seti edinmenin pek çok farklı avantajı vardır. Bu avantajlar arasında başta gelenler şu şekildedir:

  • Fiyat açısından, kitapları tek tek edinmekten daha uygundur.
  • Çeşitli kitaplara tek seferde ulaşmayı sağlar.
  • Farklı kriterlere göre tasarlanmış kitap setleri ile ufuk açan seçenekler sunar.
  • Yeni eserler ve yazarlar keşfetmeyi kolaylaştırır.
  • Belirli konseptlerde yazılmış eserlere daha pratik biçimde ulaşılmasını sağlar.

En çok satılan kitap setlerini bu listede bulabilirsiniz.

20 Dünya Çocuk Klasiği Kitap Seti

Tom Sawyer, Oliver Twist, Mutlu Prens, Heidi ve Ezop Masalları başta olmak üzere 20 çocuk klasiğinin bir araya getirildiği kitap seti ile çocukların öncelikli olarak okuması ve keşfetmesi gereken çocuk klasiklerine erişim oldukça kolaylaşmıştır.

Medeniyetin Kurucuları Kitap Seti

Geçmişi bilmeyen, geleceği de şekillendiremez. Piri Reis, Evliya Çelebi, Mimar Sinan gibi Türk büyüklerinin yanı sıra Nikola Tesla ve Albert Einstein gibi bilim insanları ve Sokrates ile Platon gibi düşünürlerin hayatlarına yakından bakabileceğiniz Medeniyetin Kurucuları kitap seti tam 20 kitaptan oluşuyor. 20 kitap, 20 farklı hayat demek…

43 Dünya Klasiği Kitap Seti

Dünya klasiklerinin önde gelenlerini bir arada bulmak her zaman mümkün olmuyor. Tolstoy’un “Çocukluk”, Dostoyevski’nin “Kumarbaz”, Kafka’nın “Dönüşüm” ve Sun Tzu’nun “Savaş Sanatı” gibi her yaştan okuyucuya hitap eden eserlerle şekillendirilmiş olan 43 yapıtlık kitap seti sayesinde klasik romanları bir çırpıda okuyabilirsiniz.

Stefan Zweig Kitap Seti

Oldukça popüler bir yazar olan Stefan Zweig’in eserleri insan ruhunu yakından yansıtan, dolayısıyla kolay kolay elden bırakılamayan ve bir çırpıda bitirilebilen içeriklere sahip. “Mürebbiye”, “Yakıcı Sır”, “Satranç”, “Amok Koşucusu” ve “Ay Işığı Sokağı” başta olmak üzere Zweig’e ait 12 yapıt ile hazırlanmış bu kitap seti, yazarın eserlerini keşfetmeye hazır olan okuyucular için ideal bir tercih olacaktır.

Antik Dinler ve Unutulmuş Krallıklar Kitap Seti

Geçmişe dair merakı olan, tarihi keyifli birer araştırma süreci olarak gören okuyucular için birbirinden özenli 15 kitaptan oluşan bu kitap seti ile garip sembollerin geçmişteki varlıklarından Asurlar’a, Ömer Hayyam’dan Marduk’a kadar geniş yelpazede bir yolculuğa çıkacaksınız.

Etkinlik Kitap Seti

Okumayı ve matematiği yeni öğrenen, öğrenmeye çalışan çocuklar için eğitim sürecini keyifli birer etkinlik hâline getirmek artık mümkün. 12 etkinlik yapıtından oluşan bu kitap seti ile çarpım tablosundan saatlere, şekillerden harfler ve ilk kelimelere kadar pek çok farklı disiplini en keyifli şekilde çocuklara birer etkinlik formatında öğretmeniz mümkün olacaktır.

Cumhuriyet Kitap Seti

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetin ilanına giden süreçte yaşadıklarını, onun hayatından satırbaşları ve detaylarla incelemek isteyenler için dört kitaplık bir kitap seti hazırlanmıştır. Bu kitap setiyle “Anadolu Güneşi”, “Askeri Deha”, “Cumhuriyet Kadını” ve “Çankaya Yolunda” isimli dört kitabı bir arada edinerek ilmek ilmek örülmüş cumhuriyet yoluna yakından şahitlik edebilirsiniz.

Sabahattin Ali Kitap Seti

Sabahattin Ali’nin birbirinden nitelikli ölümsüz eserleri Türk edebiyatında yadsınamayacak bir öneme sahiptir. Bu eserlerinden başta gelen “İçimizdeki Şeytan”, “Kürk Mantolu Madonna”, “Kuyucaklı Yusuf”, “Değirmen”, “Sırça Köşk” ve “Yeni Dünya” ile oluşturulmuş kitap seti sayesinde Sabahattin Ali’nin öncelikli olarak okunması gereken yapıtlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Cumhur Utku Kitap Seti

Yakın tarihin sert dönemeçlerini kurgusal bir kalemle, biyografik tarzdan ödün vermeden yazan Cumhur Utku’nun “İhtilâl Mektupları”, “12 Eylül Yalanları” ve “Mustafa Muğlalı’nın Romanı” isimli üç eşsiz eseri bir arada bu kitap seti ile okuyucuların beğenisine sunulmuştur. 12 Eylül ve sonrasında gerçekleşen süreçlere yakından bakmak, Cumhuriyet tarihinin yargılanan ilk orgenerali Mustafa Muğlalı’yı tanımak, 1960 günleri ve sonrasına tanıklık etmek için Cumhur Utku eserleri iyi birer kaynak kitap olacaktır.